Nieuws

  • Wandelen Op Dinsdag (WoD) en de Market Garden Estafette

    Op dinsdag 17 september maakt Wandelen Op Dinsdag (WoD) een speciale dagtocht waarbij we twee etappes van de historische Market Ga

    Lees meer
  • Beijing en de Chinese Muur

    Je start in het hart van Beijing, waar het moderne leven bruist, en maakt vervolgens een reis naar het verleden wanneer je over de

    Lees meer
Meer nieuws

Dwars door Vietnam

25 DAGEN DWARS DOOR VIETNAM  - TREIN - WANDELEN - TREKKINGS - HHH

DATA van de wandelreis Vietnam
27 daagse Vietnamreis 9 april t/m 5 mei 2025  Noord, midden en Zuid Vietnam                                 €  3595,-
19 daagse Vietnam reis 9 april t/m 25 april 2025 Noord en Midden Vietnam                                        €  2895,-

17 daagse Vietnam Saigon r
eis 20 april t/m 5 mei 2025  Kortere wandelreis naar Zuid Vietnam    €  2185.-

Wandelen in Vietnam: Een Onvergetelijke Wandelreis

Beste wandelvriend(in),

Stel je een reis voor waar iedere stap je dichter bij het hart van Vietnam brengt. Een land vol contrasten, van bruisende steden tot serene landschappen, waar oude tradities samensmelten met moderne invloeden. Dit is de ervaring die je te wachten staat tijdens onze onvergetelijke wandelreis met de trein dwars door Vietnam.

Van het noorden naar het zuiden, deze reis biedt je de kans om de diversiteit van Vietnam in al zijn glorie te ontdekken. Begin je avontuur in het historische Hanoi, waar de charme van de oude wijk en de levendigheid van de markten je meteen zullen betoveren. Wandel door de smalle straatjes, geniet van de lokale keuken en laat je meevoeren door de rijke geschiedenis van deze hoofdstad.

We trekken verder naar de adembenemende natuur van de bergen van Sapa. Hier maak je kennis met de kleurrijke bergstammen en hun eeuwenoude tradities. De terrasvormige rijstvelden en schilderachtige dorpjes bieden een perfect decor voor onze wandeltochten. Elke stap brengt je dichter bij de indrukwekkende schoonheid van dit gebied.

In het centrale deel van Vietnam verkennen we de keizerlijke stad Hué en het pittoreske Hoi An. Hué, met zijn imposante citadel en historische monumenten, en Hoi An, bekend om zijn sfeervolle lampionnen en charmante straten, laten je de culturele rijkdom van Vietnam ten volle beleven. Hier worden geschiedenis en moderniteit op een prachtige manier verweven.

De reis zou niet compleet zijn zonder een bezoek aan de Mekong Delta. Hier, in het zuiden van Vietnam, varen we door de uitgestrekte waterwegen en ontdekken we de levendige drijvende markten. De vruchtbare delta is de levensader van Vietnam en biedt een fascinerende kijk op het dagelijks leven van de lokale bevolking.

Saigon postkantoorEindig je avontuur in het dynamische Ho Chi Minh City, waar het contrast tussen het oude en het nieuwe niet groter kan zijn. Verken de drukke straten, bezoek historische bezienswaardigheden en proef de levendige sfeer van deze metropool.

Een bijzondere toevoeging aan deze reis zijn de HHH Hash House Harriers walks. Deze unieke wandelingen combineren sport en gezelligheid, en bieden je de kans om de prachtige omgeving te verkennen terwijl je deelneemt aan een wereldwijd netwerk van wandelaars en hardlopers. Het is een perfecte manier om actief te blijven en tegelijkertijd nieuwe vrienden te maken.

Om iedereen de vrijheid te geven om wel een Hash of niet een Hash te doen, zal ik kosten van deze wandelingen buiten de reissom houden, deelname kost ca € 7 á10- per Hash Walk, dit is met een drankje onderweg en aan het einde. 

Global walker en Chicken Feet Deze wandelreis door Vietnam is niet zomaar een vakantie; het is een reis vol ontdekkingen, ontmoetingen en onvergetelijke momenten. Loop met ons mee en ervaar Vietnam op een manier die je diep in je hart zult meedragen.

Met avontuurlijke groet,
ON ON  (Hash names Global Walker en Chicken Feet)
Theo Tromp

De geschiedenis van Hash House Harriers

Het idee van hashing ontstond rond 1938 in Kuala Lumpur, Maleisië, als een club voor drinkers met een hardloopprobleem. Ze noemden zichzelf de Hash House Harriers (HHH), vernoemd naar het gebouw waar ze elke week bijeenkwamen om te hardlopen. Je kunt eindeloos veel informatie over The Hash vinden op internet. 

Tegenwoordig houden naar schatting 2000 chapters, verspreid over alle 7 continenten, de oorspronkelijke traditie in stand.
Elk Hash chapter heeft zijn eigen interpretatie van Hash, maar over het algemeen probeert de Pack (de lopers en wandelaars) een pad te volgen, dat is uitgezet door een of twee clubleden (de Hares).

Door valse paden aan te leggen, zorgen de Hares ervoor dat snelle lopers min of meer op hetzelfde moment bij de finish aankomen als de crawlers/walkers/joggers. Er zijn geen winnaars en na afloop wordt iedereen beloond met een hapje en een paar drankjes in de 'cirkel', waar de nadruk ligt op plezier.

Alcohol is niet verplicht en er kan gewoon gewandeld/gestruind worden.


Overnachtingen in 3/4 sterren hotels. Bij excursies goede kamers 

Deelnemers aantal zal maximaal 8  personen
Het aantal deelnemers zal ook afhankelijk zijn hoe de samenstelling koppels en singles zal zijni.v.m de kamer indelingen

 

Woensdag 9 april 2025
Vlucht Amsterdam - Hanoi

Vertrek in de ochtend met de vlucht naar HanoiEen kamer in dit huis

Donderdag 10 april 2025
Aankomst - Hanoi

Als we vroeg in de ochtend aankomen op Noi Bai Airport staat onze chauffeur ons op te wachten. Na een korte rit arriveren je bij de Boutique Villa bij to Hoan Kiem Lake in de oude Historisch wijk van Hanoi.  Gebruiken de rest van de dag om wat uit te pakken en een korte wandeling door de wijk te maken.

Vrijdag 11 april 2025
Fietsen door onbekend Hanoi en streetfood tour

Om 08.00 verzamelen voor een 4 uur durende fietstour waarbij je de mooiste plekken van Food  VietnameesHanoi en de Red River Delta gaat ontdekken.  Je komt op de meest bijzondere plekken en zelfs op een straat waar de locals op het treinspoor leven.
Kun je voorstellen dat je uit het keukenraam kijkt en er een trein op 50 centimeter afstand langsrijdt?

Om 18.00 worden we weer opgehaald voor een toffe streetfood tasting & walking tour.
Zorg dat je honger hebt want de gids laat je kennismaken met een aantal heerlijke gerechten.

Zaterdag 12 april 2025
Zaterdag Hanoi Hash House Harriers

De Hanoi Hash is een hardloop-/wandeltocht waar jong en oud, snel en langzaam wat beweging, sightseeing en plezier kunnen beleven. 
H3
De walk 4 tot 6 kilometer wordt uitgelegd met stippen van meel en duren over het algemeen ongeveer 2 uur.Hanoi Hash House Harriers
Een bierstop en hash-holds (cirkel) zijn normaal gesproken onderdeel van de walk. 

Het is een geweldige kans om iets van het platteland en het dagelijkse leven in kleine Vietnamese dorpjes te zien.  Na de wandeling is er een On On, een informeel en zweterig diner ergens in Hanoi.

Zondag 13 april 2025
Hanoi- Sapa

Vertrekken om 6.30 met de ochtend bus naar Sapa en komen in het begin van de middag aan in Sapa.
Hier heb je dan de rest van de middag en avond ter vrije besteding.
We laten onze bagage achter in het huis in Hanoi en gaan met een lichte rugzak op pad. Mogelijk nemen we de nachtbus en komen dus de volgende dag in Sapa inde nacht aan, waar en nog ene paar uurtje kunnen slapen.

Maandag 14 april  2025 
1e dag Sapa - Trek naar Lao Chai - Ta Van dorp

Rond 09.00 wordt je opgehaald door je eigen lokale Hmong gids. De trekking gaat beginnen. We beginnen de trekking met een bezoek aan de lokale markt om proviand in te slaan voor de lunch. Goed voorbereid beginnen we aan de trek naar Y Linh Ho, Lao Chai en Ta Van in de Muong Hoa Vallei.

Sapa trekkingTijdens de 15km lange trekking bezoeken we 3 dorpjes van etnische minderheden. Geniet van het spectaculaire uitzicht over de vallei met in de verte de Fansipan, Vietnam’s hoogste berg.

De trek leidt ons vervolgens door het dorp van de ‘Black Hmong’ waar je kennismaakt met de traditionele manier van weven en borduren. Na een vullende lunch trekken we door en overnachten we in een traditioneel Hmong huis in Ta Van. Met afstand de beste accommodatie in de vallei.

Dinsdag 15 april  2025
Dag 2: Ta Van - Giang Ta Chai dorp - Sapa - Hanoi

Na een lekker ontbijt verlaten we Ta Van en zetten onze trek voort voor een bezoek aan de ‘Red Dao’ minderheid in het dorpje Giang Ta Chai. We komen langs een prachtige waterval, lopen over smalle paden tussen de rijstterrassen en steken de Muong Hoa Rivier over om te lunchen op een fantastische plek.

Langzaam keren we terug naar Ta Van waar je nog even kunt douchen en wat relaxen voordat je opgehaald wordt om terug te keren naar Sapa.

Vanuit Sapa stap je in de comfortabele bus terug naar Hanoi waar je rond 21.00 aan zal komen.

Trein reis door Vietnam

5 star treinWoensdag 16 april  2025
Trein Hanoi - Dong Hoi

Overdag hebben we nog de tijd wat van Hanoi te zien in de avond zullen met de The 5-star Express Train rijden naar Dong Hoi.
We overnachten dus in de trein en hebben softbeds. waar we na een nachtrust tussen 06.00 en 07.00 uur aan zullen komen.

Dus beginnen de dag met een wandelroute met danks aan Thomas Dijkhuizen van Verrassende Vietnam, waar ik veel informatie heb gevonden over Vietnam en ook een deel van de excursie zal regelen.
We beginnen bij het Hanoi Opera House. Hoan Kiem Lake. Langsr de noordelijke oever van het meer waarbij je langs de volgende Ngoc Son Pagodebezienswaardigheden komt. 

  • Hoa Phong Tower
  • Het standbeeld van Ly Thai To en de bloementuin.
  • De schildpad pagode
  • Cau The Huc - De iconische rode brug en de Ngoc Son Pagode

Strijk neer bij Cafe Cho en aanschouw het handelsverkeer is deze drukke marktstraat. 

Na een heerlijke kop koffie is het tijd om al wandelend door de eeuwenoude straten langzaamaan naar de lunchplek te lopen. 

Volg de route tot je uit komt bij het Blue Butterfly restaurant en neem daar lekker de tijd om te genieten van een heerlijke Vietnamese lunch. Naast het restaurant vind je het Hanoi Ancient House. Een traditioneel Vietnamees huis uit de 20e eeuw dat open is voor bezoekers.

Na de lunch is het weer tijd om een stuk te lopen door de oude wijk naar de volgende bezienswaardigheid. De Bach Ma Tempel. De volgende stop is de overdekte Dong Xuan Markt. Deze markt die gebouwd is in 1889 huisvest een groot aantal verkopers die een divers aanbod aan verse vis, vlees, groenten, fruit, huisdieren en souvenirs verkopen. Na de markt is het tijd om deze tour af te sluiten met een wandeling over de iconische Long Bien Bridge. Het zou mooi zijn als we hier rond zonsondergang komen zeker als je van fotograferen houdt. Het avondlicht in combinatie met de metalen brug levert mooie plaatjes op.
De brug werd rond 1900, tijdens de Franse bezetting, gebouwd. Het was de eerste stalen brug over de Rode rivier in Hanoi en in die tijd een van de vier grootste bruggen ter wereld.

Donderdag 17 april 2025
 Paradise Cave en Phong Nha Cave

Komen rond 6.00 of 6.30 aan op het treinstation van Dong Hoi. Daar staat de taxi al te wachten om ons naar ons Vinh Hoang Hotel in Dong Hoi te brengen om de bagage weg te zetten

Tijd om te ontbijten en nog wat te ontspannen. Om 8.00 vertrekken jullie met een kleine groepen ( max 12p ) internationale reizigers voor een bezoek aan twee indrukwekkende grotten in het Nationaal Park van Phong Nha.

Als eerste staat de Paradise Cave op het programma. Deze indrukwekkende grot is de langste droge grot van Azië met een lengte van zo’n 31km. Alleen de weg ernaartoe is al prachtig omdat je door het dichtbegroeide National Park gaat om er te komen.

In de grot kunnen jullie tot ongeveer 5km diepte komen. Laat je verbluffen door dit spectaculaire bouwwerk van moeder natuur.

Als tweede staat de Dark Cave op het programma. Het is een waar avontuur om deze grot in te komen. Je kunt namelijk abseilend de grot in. Verwacht dat je vies wordt van de modder. De rivier rond de Dark Cave is heerlijk om in te zwemmen dus je kunt je gelijk even opfrissen.Wie niet wil abseilen of door de modder wilt raden we aan om de Dark Cave in te ruilen voor een boottocht door de Phong Nha Cave.

Vrijdag 18 april 2025
Vinh Moc Tunnels en de DMZ

Vanuit Dong Hoi worden we rond 08.00 opgehaald bij het hotel. De bus brengt jullie naar Hue maar met een erg interessante stop onderweg.

In Vinh Moc bezoeken jullie namelijk de Vinh Moc Tunnels en de DMZ. Tijdens de Vietnamoorlog werd er in dit gebied enorm veel gevochten en de dorpelingen brachten daarom veel tijd door in het tunnelstelsel.  Vanwege de bombardementen brachten de dorpelingen soms dagen en weken door onder de grond. Naast schuilplaats dienden de tunnels ook als aanvoerplek van wapens en proviand voor de Noord Vietnamese soldaten die zich ten zuiden van de DMZ bevonden.
We zullen overnachten in Hue Serene Palace Hotel 

Zaterdag 19 april  2025
Paarse Verboden Stad Trein Hue - Nha Trang 

Ontdek de culturele wonderen van Hue. Begin ons avontuur met een bezoek aan de serene Thien Mu-pagode en de majestueuze keizerlijke stad. Verken historische locaties zoals de Flag Tower en de Forbidden Purple City, erkend als Werelderfgoed door UNESCO

Geniet van een boottocht op de Perfume River, en proef heerlijke lokale gerechten tijdens de lunch. Verdiep u in de rijke geschiedenis van Hue en bewonder iconische architectuur. Bezoek het indrukwekkende graf van keizer Khai Dinh of Minh Mang, en ervaar het levendige lokale leven voordat u terugkeert naar Hue!

Waar we in de avond vertrekken met de trein naar Nha Trang.

Zondag 20 april  2025
Zondag Nha Trang Hash House Harriers

Nha Trang HasHash House HarriersAankomst in Nha Trang waar we naar ons Venue Hotel Nha Trang (4 sterren) zullen gaan .
In de middag zullen we deelnemen aan de Hash walk van de Nha Trang Hash House Harriers. De start is vanaf Monaco Coffee om 14.30 uur, dit ligt een 25 minuten lopen vanaf hotel.
Ervaar het Vietnamese platteland en de dorpen van dichtbij met een  groep plezierige expats en locals!  

Maandag 21 april 2024
Trein naar Ho Chi Minh City (Saigon)

Hier start ook de korte reis, die op 20 april start (Wilt U korter laat het weten)

Ervaar de magie van Vietnam met een onvergetelijke treinreis van Nha Trang naar Ho Chi Minh City (Saigon). Geniet van adembenemende landschappen, uitgestrekte rijstvelden en levendige dorpen terwijl je comfortabel reist. Deze unieke reis biedt een authentieke kijk op het Vietnamese platteland en cultuur. Ideaal voor avontuurlijke reizigers en natuurliefhebbers die het echte Vietnam willen ontdekken. Reis door het hart van Vietnam omdit te verkennen per trein!
Overnachting 6 dagen in Nicecy Boutique Hotel

Dinsdag 22 april 2025
Ho Chi Minh City (Saigon) - Cu Chi Tunnels - Cao Dai Tempel

We worden in de ochtend op gehaald en het is ongeveer 1,5 uur rijden naar Cu Chi. Bij aankomst bekijken we eerst een interessante documentaire over deze historische plek. Na deze documentaire heb je genoeg achtergrondinformatie om deze plek beter te begrijpen.  De gids neemt jullie vervolgens mee het terrein op en laat jullie diverse boobytraps zien die tijdens de oorlog gebruikt werden.  Op het terrein zijn ook delen van het ondergrondse dorp blootgelegd om te bekijken. 

Ook is het mogelijk om een stuk door de tunnels te af te leggen. Dit kan als je gehurkt door de tunnels gaat. Het is niet noodzakelijk om naar het volgende punt te komen dus als je liever niet de tunnels in wilt dan hoeft dat niet. 

Woensdag 23 april 2025 
Ho Chi Minh City Saigon ( Wednesday Hash House Harriers)

Saigon Wednesday Hash House HarriersSaigon Hash House HarriersHelaas organiseert de Saigon Wednesday Hash House Harriers hun Hash op de 1e en 3e woensdag van de maand, maar ik heb vernomen dat er ook een wekelijkse H3 gehouden wordt door een andere groep. wil vragen of ze een speciale vriendschaps Hash met ons willen maken op deze woensdag

Donderdag 24 april 2025
Mekong Delta 

We rijden naar Ben Tre ligt op zo’n 90km van de stad en is beroemd om haar kokosnootproductie. Overal zie je eindeloze rijen met palmbomen waartussen nauwe aftakkingen van de Mekong Rivier lopen. Na aankomst maken we een boottocht over de rivier en stoppen bij diverse lokale werkplaatsen.
Nog voor de lunch maken we ook een wandeling door een dorpje om te ervaren hoe het leven er hier aan toe gaat. Wat ook tof is is een kort ritje in een Xe Loi. Een Xe Loi is een soort riksja maar dan met een motor voorop. We zitten achterin en rijden over de smalle paden geflankeerd door dichtbegroeide tropische planten en bomen. Tof!

De lunch vind plaats in een restaurant aan de rivier. De Elephant Earfish is een lokale specialiteit. Je rolt deze in een vel rijstpapier samen met noedels, komkommers en in het zuur gelegde groenten. Dit doop je in een heerlijk pittige dipsaus.

Na de lunch maken jullie nog een bootocht maar deze keer op een sampan. Deze kleine roeiboot brengt je diep in de nauwe kanalen.

Na de boottocht worden we terug naar de stad gebracht. 

Saigon Hash House HarriettesVrijdag 25 april 2025
Ho Chi Minh City Saigon Hash House Harriettes 

We hebben deze vrijdag een speciale H3 van Sophisticated Sirs of Saigon en Harriettes

Zaterdag 26 april 
Binh Duong Hash House Harriers (BDH3) en Saigon H3

Binh Duong Hash House HarriersSaigon Hash House HarriersWe zullen in de middag met de bus samen met de Hashers van de Saigon H3 om 14.00 uur vanaf het Caravelle Hotel naar de Hash van Binh Duong Hash House Harriers (BDH3) , die een combi Hash houdt met de Saigon H3 gaan en na afloop gaan we weer terug naar Saigon.

Vung Tau H3Zondag 27 april 2025
Vung Tau Hash House Harriers

Vung Tau Hash House HarriersVandaag gaan we naar Vung Tau Hash waar we aan hun zondag Hash zullen deelnemen. Hiervoor zullen we in de ochtend om 09.00 uur met de ferry van de Greenline DP in twee uur naar Vung Tau en daar overnachten in het Annata Beach Hotel.

Maandag 28 april 2025
Ho Chi Minh City Saigon Monday Hash House Harriers

We zullen om 12.00 uur weer met de Ferry weer terugkeren naar Saigon, waar we nadat we ons hotel hebben ingecheckt gaan we deelnemen aan een avond Hash om 19.00 uur van de Monday H3

Ferry SaigonDinsdag 29 april 2025
Ho Chi Minh City

Maken vandaag een rondwandeling en rit door Saigon aan de hand van een route door stad

Woensdag 30 april 
3 daags Mekong Avontuur HCMC - Cai Be - Can Tho (L)

Ontdek de betoverende Mekongdelta tijdens een onvergetelijke driedaagse tocht vanuit Ho Chi Minhstad! Begin je avontuur met een schilderachtige boottocht over de Tienrivier en verken de weelderige boomgaardtuinen, bekend als de fruitmand van de Mekong. Bezoek charmante dorpjes, oude huizen en familiebedrijven die kokosfudge en knapperige rijstpopcorn produceren. Geniet van vers fruit, traditionele Zuid-Vietnamese volksmuziek en peddel door pittoreske kanalen. Bereid en proef Vietnamese specialiteiten tijdens een lokale lunch en fiets door boomgaarden om het dagelijkse leven van de eilandbewoners te ervaren. Sluit de dag af met een bezoek aan het historische huis van Ba Kiet en overnacht in Can Tho City.

Donderdag 1 mei  Chi Minh City Saigon 
Dag 2: Can Tho - Cai Rang drijvende markt - Tra Su bos - Chau Doc (B/L/D)

Begin je dag met een vroeg ontbijt in het hotel en stap aan boord voor een ontspannen boottocht langs de schilderachtige zijrivieren van de Hau-rivier. Bezoek de levendige Cai Rang Floating Market en maak een wandeltocht door een lokale noedelfabriek. Verken de unieke Munir Ansay Pagoda, een beroemde Khmer-tempel, en ontdek de fruitplantages van Con Son. Na een smakelijke lunch, reis je naar Chau Doc en bezoek je het fascinerende Tra Su Forest. Geniet van een roeiboottocht door het weelderige mangrovebos en sluit de dag af met een diner in een lokaal restaurant.

Vrijdag 2 mei 2025
Dag 3: Chau Doc - Dong Thap - HCMC (B/L)

Begin uw dag met een heerlijk ontbijt en check uit bij uw hotel voor een onvergetelijke ervaring in de Mekong Delta-regio. Bezoek het levendige drijvende dorp en het Cham-dorp om het rijke culturele erfgoed te ontdekken. Daarna kunt u de bruisende Chau Doc-markt verkennen, vol met verse producten en unieke Cambodjaanse importproducten. Geniet van lokale lekkernijen voordat u de serene Hang-tempel op Sam Mountain bezoekt. Betuig uw respect bij de Ba Chua Xu-tempel en verdiep uzelf in de geschiedenis van de Oc Eo-cultuur bij de historische site Go Thap. Sluit de dag af met een ontspannen lunch voordat u terugkeert naar Ho Chi Minhstad

Zaterdag 3 mei 2025
Ho Chi Minh City Saigon

Zondag 4 mei 2025 
Saigon Hash House HarriersHash door het platteland rondom Ho Chi Minh City. Saigon

Vandaag maken we nog een Hash in Saigon.

Maandag 5 mei  2025
Vlucht Ho Chi Minh City Saigon - Amsterdam of China rondreis

Hash-evenementen omvatten cross-country hardlopen en wandelen en kunnen bepaalde risico's met zich meebrengen, waaronder rivierovergangen, wankele bruggen en moerassen, evenals buffels, koeien, honden, slangen, horzels, mieren, muggen, verdwalen en boze boeren. Deelname aan onze evenementen betekent dat u zich bewust bent van deze risico's, dat u zich verantwoordelijk zult gedragen om deze risico's voor uzelf en anderen te minimaliseren, dat u op eigen risico deelneemt 

Vietnam Hash House Harriers Kernels

-Hanoi Hash House Harriers

Nha Trang HasHash House Harriers

Monday Hash house Harriers Saigon

Vung Tau Hash House Harriers

Saigon Wednesday Hash House Harriers

Binh Duong Hash House Harriers

Saigon Hash House Harriettes

Saigon Hash House Harriers

BELANGSTELLING  MAIL HIER

REISSOM

Vietnam wandelreis

27 daagse Vietnamreis

9 april t/m 6 mei 2025

incl. vluchten vanaf Amsterdam, vervoer, treinreizen nachttrein softsleeper overdag soft seat,
transport bus taxi, hotels 3/4 sterren incl. ontbijt, Excursies ,Ferry
Inschrijfgelden Hash Walks, Lunch en diners

 

€3595,-*

19 daagse Vietnam reis Noord en Midden Vietnam 

9 april t/m 25 april 2025

incl. vluchten vanaf Amsterdam, vervoer, treinreizen nachttrein softsleeper overdag soft seat,
transport bus taxi, hotels 3/4 sterren incl. ontbijt, Excursies ,Ferry
Inschrijfgelden Hash Walks, Lunch en diners
                                     
€  2895,-

17 daagse Vietnam Saigon reis

20 april t/m 6 mei 2025

  Retour Amsterdam - Ho Chi Minh City. Saigon, vervoer, Ferry
transport bus taxi, hotels 3/4 sterren incl. ontbijt, Excursies ,
Inschrijfgelden Hash Walks, Lunch en diners
€ 2185.-

één persoonskamer toeslag alleen indien aparte kamer gewenst

Deelnemers wordt normaal ondergebracht op een kamer met hetzelfde geslacht  
Indien niet lukt geld een toeslag van 50%

€ 770,-
€ 320,-

   Met eigen vliegticket -/- € 700.-

* Afhankelijk van het aantal deelnemers en de gelden koersen. reissom op basis vliegtickets 21 juli 2024  

Inschrijven

Aanmelden kan door het invullen van het aanmeldformulier en het overmaken van een bedrag van minimaal € 1000,-.

Maak het bedrag over naar bankrekening NL79 INGB0003732710 t.n.v. M.H. Tromp te Drachten onder vermelding van "Vietnam 2025".

Meld je aan

Denk aan een reis- en annuleringsverzekering.
Restant reissom dient steeds 6 weken voor vertrek voldaan te zijn

Inclusief (lange reis)

  • Vlucht Amsterdam - Hanoi en  Ho Chi Minh City. Saigon - Amsterdam
  • Overnachting Hanoi groot vakantie huis met voldoende badkamers een en twee persoosnkamers
  • Hotels 3/4 sterren  is op basis van 2 persoonskamer incl. ontbijt
  • Gezamelijke maaltijden lunch en diner
  • Vervoer in Vietnam met minibus, taxi
  • Treinen nachttrein softsleeper - dagtrein soft seat
  • Paradise Cave en Phong Nha Cave
  • Vinh Moc Tunnels en de DMZ
  • Ferry Saigon - Vung Tau  v.v.
  • Cu Chi Tunnels - Cao Dai Tempel
  • Inschrijfgelden Hash House Harriers 
  • Excursies incl. entreegeld
  • 3 daagse Sapa trekking
  • Mekong Delta tour
  • 3 daagse Mekong Avontuur
  • Engels gids en Nederlandse begeleiding
  • Donatie kinderhuizen 
     

Voor de korte reis alle genoemende activiteiten vanaf 21 april 2025

  • Vlucht Amsterdam - Ho Chi Minh City. Saigon
  • Transfers airport - hotel
  • Hotels 3/4 sterren  is op basis van 2 persoonskamer incl. ontbijt
  • Gezamelijke maaltijden lunch en diner
  • Vervoer
  • Ferry Saigon - Vung Tau  v.v.
  • Cu Chi Tunnels - Cao Dai Tempel
  • Inschrijfgelden Hash House Harriers 
  • Excursies
  • Mekong Delta tour
  • 3 daagse Mekong Avontuur
  • Engels gids en Nederlandse begeleiding
  • Donatie kinderhuizen

Exclusief

  • Persoonlijke uitgaven
  • Verzekeringen
  • Consumpties e.d.
  • Extra kosten: Visum voor Vietnam
  • Fooien:
    • Een richtbedrag voor je gids is 50.000 dong (ca. €2,00) per reiziger per dag.
    • Een richtbedrag voor de chauffeur is 40.000 dong (ca. €1,50) per reiziger per dag.
  • Bedienend personeel, zoals obers, bell boys en kamermeisjes, stellen een fooi erg op prijs. Voor een kleine dienst kun je volstaan met een biljet van 10.000 of 20.000 dong of eventueel een dollarbiljet.
  • Wanneer je een kerk, tempel of pagode hebt bezocht, is het gebruikelijk om een donatie achter te laten.


"A Smile is the Same in Every Language"  "Leef nu morgen kan het misschien niet meer"

Deze website is door mij de grootste zorg samengesteld, desondanks aanvaard ik geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud ervan. 

Nieuws

  • Wandelen Op Dinsdag (WoD) en de Market Garden Estafette

    Op dinsdag 17 september maakt Wandelen Op Dinsdag (WoD) een speciale dagtocht waarbij we twee etappes van de historische Market Ga

    Lees meer
  • Beijing en de Chinese Muur

    Je start in het hart van Beijing, waar het moderne leven bruist, en maakt vervolgens een reis naar het verleden wanneer je over de

    Lees meer
Meer nieuws

Contact

TT-Wandelreizen.nl / Theo Tromp
p/a Sint Jansberg 67
9202 ED Drachten

+31495712072/+31652788806
  • De Wandelsite

    De Wandelsite

    De Wandelsite wandelen Met een groepje van 7-10 mensen een wandeltocht maken? Meld je aan voor de gratis wandelagenda

    Lees meer
  • Wandelsportvereniging OLAT

    wsv OLAT wandelsportvereniging

    wsv OLAT OLATNieuws Ons nieuwsblad, OLATNieuws, verschijnt 11 keer per jaar. Maandelijks ontvangen de leden het.

    Bezoek de website
  • IML-Wandelingen

    IML-Wandelen in de wereld

    IML-Wandelen in de wereld

    Overzicht tochten
  • Wandelagenda

    Wandelagenda

    Wandelagenda Nederland

    Zoek een wandeling
  • Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN)

    Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN)

    Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN)

    Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.