Nieuws

  • Wandelen Op Dinsdag (WoD) en de Market Garden Estafette

    Op dinsdag 17 september maakt Wandelen Op Dinsdag (WoD) een speciale dagtocht waarbij we twee etappes van de historische Market Ga

    Lees meer
  • Beijing en de Chinese Muur

    Je start in het hart van Beijing, waar het moderne leven bruist, en maakt vervolgens een reis naar het verleden wanneer je over de

    Lees meer
Meer nieuws

De Wereld Rond met IML-Walks

Geplaatst op 17-08-2024

De Wereld Rond met IML-Walks: Een Unieke Wandelervaring met TT-Wandelreizen

Wandelen is veel meer dan alleen een fysieke activiteit. Het is een reis van ontdekkingen, ontmoetingen en innerlijke rust. Voor de ware wandelaar zijn de IML-Walks (International Marching League) een begrip. Dit wereldwijde netwerk van wandelingen biedt niet alleen de kans om op prachtige plekken te wandelen, maar ook om deel uit te maken van een internationale gemeenschap van gelijkgestemde wandelaars. Bij TT-Wandelreizen brengen we je naar enkele van de mooiste IML-evenementen ter wereld. Dus trek je wandelschoenen aan en laat je meevoeren op een avontuur dat verder gaat dan de horizon.

Wat zijn IML-Walks?

De IML-Walks zijn een reeks internationale wandeltochten die elk jaar plaatsvinden in verschillende landen. Deze tochten zijn speciaal ontworpen voor wandelaars die hun grenzen willen verleggen en nieuwe culturen willen ontdekken. Van het prachtige platteland in Japan tot de historische routes in Europa – elke IML-Walk biedt een unieke mix van uitdaging, cultuur en natuur.

Het bijzondere aan de IML-Walks is dat het niet alleen gaat om de fysieke prestatie, maar vooral om de ervaring en de verbinding met andere wandelaars. Of je nu door de Alpen wandelt, langs tempels in Japan loopt of door de glooiende heuvels van Zuid-Korea trekt, je maakt deel uit van een wereldwijd netwerk van wandelaars die dezelfde passie delen.

TT-Wandelreizen en IML-Walks

Bij TT-Wandelreizen weten we hoe belangrijk het is om niet alleen te wandelen, maar ook te genieten van alles wat de wereld te bieden heeft. Daarom organiseren we speciale reizen naar verschillende IML-Walks over de hele wereld. Onze reizen zijn zo samengesteld dat je niet alleen deelneemt aan de wandelingen, maar ook de tijd krijgt om de omgeving te verkennen en de cultuur op te snuiven.

Stel je voor dat je deelneemt aan de Japan Three-Day March in Higashi Matsuyama. Je wandelt door prachtige landschappen, langs historische tempels en door levendige steden. En na de wandeling? Dan geniet je van heerlijke Japanse gerechten en dompel je jezelf onder in de lokale cultuur. Of wat dacht je van een wandelreis naar Zuid-Korea, waar je de prachtige natuur van de IML Wonju Two-Day Walks kunt ontdekken, gecombineerd met een verkenning van Seoul?

Waarom deelnemen aan een IML-Walk?

Deelname aan een IML-Walk biedt zoveel meer dan alleen de fysieke uitdaging. Het is een manier om jezelf onder te dompelen in nieuwe culturen, nieuwe vrienden te maken en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Bovendien zijn de IML-Walks geschikt voor iedereen, ongeacht je wandelervaring. De tochten zijn zo ingericht dat zowel beginnende als ervaren wandelaars volop kunnen genieten.

Bij TT-Wandelreizen zorgen we ervoor dat je niets hoeft te missen. Van het plannen van de reis tot het vinden van de beste eetgelegenheden, wij nemen alles uit handen zodat jij je volledig kunt concentreren op het wandelen en genieten van de reis. Daarnaast zorgen we voor een uitstekende sfeer binnen de groep, wat het wandelen nog leuker maakt.

Jouw Volgende Avontuur Wacht

Ben je klaar om de wereld te verkennen met gelijkgestemde wandelaars? TT-Wandelreizen nodigt je uit om deel te nemen aan een van onze IML-wandelreizen. Ontdek nieuwe landschappen, dompel jezelf onder in andere culturen en maak deel uit van een wereldwijde gemeenschap van wandelaars. Schrijf je vandaag nog in voor een van onze IML-walks en laat je verrassen door alles wat de wereld te bieden heeft.

Bezoek TT-Wandelreizen voor meer informatie over onze aankomende reizen en IML-evenementen. Wandelen is meer dan alleen bewegen – het is een manier van leven. En met TT-Wandelreizen wordt elke stap een avontuur!

Deel dit bericht:

Nieuws

  • Wandelen Op Dinsdag (WoD) en de Market Garden Estafette

    Op dinsdag 17 september maakt Wandelen Op Dinsdag (WoD) een speciale dagtocht waarbij we twee etappes van de historische Market Ga

    Lees meer
  • Beijing en de Chinese Muur

    Je start in het hart van Beijing, waar het moderne leven bruist, en maakt vervolgens een reis naar het verleden wanneer je over de

    Lees meer
Meer nieuws

Contact

TT-Wandelreizen.nl / Theo Tromp
p/a Sint Jansberg 67
9202 ED Drachten

+31495712072/+31652788806
  • De Wandelsite

    De Wandelsite

    De Wandelsite wandelen Met een groepje van 7-10 mensen een wandeltocht maken? Meld je aan voor de gratis wandelagenda

    Lees meer
  • Wandelsportvereniging OLAT

    wsv OLAT wandelsportvereniging

    wsv OLAT OLATNieuws Ons nieuwsblad, OLATNieuws, verschijnt 11 keer per jaar. Maandelijks ontvangen de leden het.

    Bezoek de website
  • IML-Wandelingen

    IML-Wandelen in de wereld

    IML-Wandelen in de wereld

    Overzicht tochten
  • Wandelagenda

    Wandelagenda

    Wandelagenda Nederland

    Zoek een wandeling
  • Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN)

    Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN)

    Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN)

    Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.