Nieuws

  • Wandelen Op Dinsdag (WoD) en de Market Garden Estafette

    Op dinsdag 17 september maakt Wandelen Op Dinsdag (WoD) een speciale dagtocht waarbij we twee etappes van de historische Market Ga

    Lees meer
  • Beijing en de Chinese Muur

    Je start in het hart van Beijing, waar het moderne leven bruist, en maakt vervolgens een reis naar het verleden wanneer je over de

    Lees meer
Meer nieuws

Wandelen in Japan

Wandelen in Japan: Een Betoverende Ervaring met TT-wandelreizen

Japan, het land van de rijzende zon, biedt een unieke combinatie van traditionele cultuur, moderne steden en adembenemende natuur. Voor wandelliefhebbers is Japan een waar paradijs met zijn gevarieerde landschappen en goed onderhouden wandelpaden. Bij TT-wandelreizen nemen we je mee op een onvergetelijke wandelvakantie in Japan, waar je niet alleen de prachtige natuur kunt verkennen, maar ook deel kunt nemen aan de prestigieuze IML-wandeltochten.

Een Reis door Cultuur en Natuur

Japan is een land dat zijn oude tradities koestert terwijl het tegelijkertijd een van de meest geavanceerde landen ter wereld is. Dit contrast maakt het een fascinerende bestemming voor een wandelvakantie. Tijdens onze wandelreis verkennen we zowel de rustige landelijke gebieden als de bruisende steden, waardoor je een compleet beeld krijgt van dit prachtige land.

Hoogtepunten van de Wandelreis

1. Tokyo en Kyoto: Onze reis begint in Tokyo, de levendige hoofdstad van Japan. Hier kun je de contrasten tussen ultramoderne wolkenkrabbers en historische tempels ervaren. We wandelen door het serene Meiji Jingu Shrine en de kleurrijke Senso-ji Tempel, voordat we ons naar Kyoto begeven, de culturele hoofdstad van Japan. In Kyoto bezoeken we de beroemde Fushimi Inari Taisha met zijn duizenden rode torii-poorten en de prachtige Kinkaku-ji, ook bekend als de Gouden Paviljoen Tempel.

2. IML-wandeltocht in Japan: Een van de hoogtepunten van onze wandelvakantie is de deelname aan de IML-wandeltocht. Deze internationale wandeling trekt wandelaars van over de hele wereld en biedt routes van verschillende afstanden, variërend van 10 tot 42 kilometer. De IML-wandeltocht is een geweldige manier om de prachtige Japanse landschappen te verkennen en nieuwe vriendschappen te sluiten met wandelaars van over de hele wereld.

Meer informatie over de IML-wandeltocht in Japan vind je op onze website: IML-wandeltocht Japan 2024.

3. Mount Fuji: Geen wandelreis door Japan is compleet zonder een bezoek aan de iconische Mount Fuji. We maken een onvergetelijke wandeling op de flanken van deze majestueuze vulkaan. De uitzichten vanaf de berg zijn adembenemend, vooral bij zonsopgang. Voor degenen die de top willen bereiken, bieden we ook een uitdagende klim aan.

4. Nakasendo Trail: De Nakasendo Trail is een historische handelsroute die Edo (het huidige Tokyo) verbindt met Kyoto. Dit pad neemt je mee door pittoreske dorpen, weelderige bossen en langs oude herbergen. Het wandelen over de Nakasendo Trail is alsof je teruggaat in de tijd en biedt een unieke blik op het traditionele Japanse leven.

Waarom Kiezen voor TT-wandelreizen?

Bij TT-wandelreizen begrijpen we dat een wandelvakantie meer is dan alleen wandelen. Het gaat om de ervaring, de ontdekkingen en de ontmoetingen onderweg. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze reizen tot in de puntjes zijn geregeld, zodat jij je volledig kunt focussen op het genieten van je wandelavontuur.

1. Deskundige Begeleiding: Onze ervaren reisleiders kennen de wandelroutes door en door en delen graag hun kennis over de geschiedenis, cultuur en natuur van Japan. Ze zorgen ervoor dat je veilig en comfortabel kunt wandelen, en staan altijd klaar om je te helpen waar nodig.

2. Comfortabele Accommodatie: Tijdens de wandelreis verblijven we in zorgvuldig geselecteerde accommodaties die comfort en authenticiteit bieden. Van traditionele ryokans tot moderne hotels, elke overnachting is een ervaring op zich.

3. Compleet Verzorgd: We zorgen voor al het transport, de maaltijden en de benodigde wandeluitrusting. Je hoeft je geen zorgen te maken over logistiek of planning, wij regelen alles voor je. Zo kun jij je volledig richten op het wandelen en genieten van je vakantie.

Een Wandeling om Nooit te Vergeten

Wandelen in Japan met TT-wandelreizen is een ervaring die je nooit zult vergeten. Of je nu door de straten van Tokyo slentert, de tempels van Kyoto bewondert, de toppen van Mount Fuji beklimt of deelneemt aan de IML-wandeltocht, elke dag brengt nieuwe avonturen en onvergetelijke herinneringen.

Mis deze kans niet om Japan op een unieke en authentieke manier te ontdekken. Boek nu je wandelvakantie naar Japan met TT-wandelreizen en laat je meevoeren door de schoonheid en mystiek van dit prachtige land.

Voor meer informatie en om je in te schrijven voor de wandelreis, bezoek onze website: IML-wandeltocht Japan 2024.

Verken Japan te voet en ervaar een wandelvakantie als nooit tevoren!

Nieuws

  • Wandelen Op Dinsdag (WoD) en de Market Garden Estafette

    Op dinsdag 17 september maakt Wandelen Op Dinsdag (WoD) een speciale dagtocht waarbij we twee etappes van de historische Market Ga

    Lees meer
  • Beijing en de Chinese Muur

    Je start in het hart van Beijing, waar het moderne leven bruist, en maakt vervolgens een reis naar het verleden wanneer je over de

    Lees meer
Meer nieuws

Contact

TT-Wandelreizen.nl / Theo Tromp
p/a Sint Jansberg 67
9202 ED Drachten

+31495712072/+31652788806
  • De Wandelsite

    De Wandelsite

    De Wandelsite wandelen Met een groepje van 7-10 mensen een wandeltocht maken? Meld je aan voor de gratis wandelagenda

    Lees meer
  • Wandelsportvereniging OLAT

    wsv OLAT wandelsportvereniging

    wsv OLAT OLATNieuws Ons nieuwsblad, OLATNieuws, verschijnt 11 keer per jaar. Maandelijks ontvangen de leden het.

    Bezoek de website
  • IML-Wandelingen

    IML-Wandelen in de wereld

    IML-Wandelen in de wereld

    Overzicht tochten
  • Wandelagenda

    Wandelagenda

    Wandelagenda Nederland

    Zoek een wandeling
  • Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN)

    Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN)

    Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN)

    Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.